Met deze nieuwste methode wordt een intensieve en non-invasieve mechanische ‘massage’ aan het bindweefsel afgegeven en hierdoor stimuleert het ons alveolaire netwerk. Elke millimeter van de huid wordt gestimuleerd op een pijnloze en ontspannen manier. Door de nieuwste technieken toe te passen op het gebied van mechanische bindweefsel massage werken wij op alle huidlagen. Niet alleen op de bovenste huidlagen, maar ook op de dieper gelegen huidlagen. Dit komt door de gepattendeerde Roboderm® technologie. Pure Indulgence BODY & SKIN Clinic werkt met de allernieuwste versie van de ICOONE®. 

De ICOONE® LASER medical is de nieuwste generatie op het gebied van mechanische bindweefselmassage. Uitermate geschikt voor de aanpak van je cellulite, contour verbetering en vetophopingen. Tevens is het dé behandeling voor het versterken van het wondgenezingsproces, verminderen van roodheid, verbeteren van bloedcirculatie en stimuleren van lymfedrainage.

Deze mechanische bindweefselmassage is uniek door de gaatjes in de rollers, dit is de Roboderm® technologie. Alle gaatjes van de rollers hebben een aanzuigende werking. Deze aanzuigende werking gebeurt met respect voor uw huid zonder hierbij te 'knijpen' en dus onnodige stress van de huid te voorkomen. 

De ICOONE® LASER medical combineert daarnaast ook LED en LASER licht.
Het LED licht maakt kleine gaatjes in de vetcellen. Hierdoor kan het LASER licht doordringen in de vetcellen.
Het is klinisch bewezen dat de 915 nm laser licht diep in het onderhuids vetweefsel doordringt. Hier wordt het alleen geabsorbeerd door de vetcellen. De vetcellen worden vloeibaar. Op deze manier kan het vet verplaatst worden naar de bloedvaten. Hier wordt het vervolgens getransporteert naar de lever die de vetten omzetten naar verbrandingsstof.De mechanische stimulatie van het weefsel, door de Roboderm® technologie, zorgt voor het afvoeren van het vrijgemaakte vet richting het lymfesysteem, het stimuleren van de bloedcirculatie en lymfedrainage.

Met de ICOONE® LASER medical werken wij op een natuurlijke manier aan verbetering voor uw huid. 

De resultaten van de voor en na foto s zijn behaald na 5 weken behandeling met Venus Versa (vetverbranding en huidverstrakking) in combinatie met de ICOONE (losmaken van verhardingen en ophopingen en het afvoeren van afvalstoffen) en suppletie met Omega3 en CellPure.